Cím: CASHFLOW TáRSAS
Beküldés ideje: 2008-10-02 11:12:20

Cashflow társas 

Szeret Ön játszani? Szeretne jobban boldogulni? Szeretne játszva tanulni? 

Miért kéne játszani? Miért gondolom, hogy van még mit tanulni? Komolyan akarom venni tanácsadói mivoltomat, viszont ha már nem tudom megmondani merre tartanak a piacok holnap, a jövő héten, vagy azután, szeretném azt elérni, hogy bárkit, akit megérintett a téma, felismerje saját tehetségét, megismerje korlátait. Ha akar, változtasson rajta, ha nem, saját maga tudja felállítani azt a határt, amelyen túl Ő már nem kockáztat.

 

A játékról: tapasztalatom szerint könnyebb és élvezetesebb, ha tegeződnek a résztvevők. Ennél a nem csak praktikus oknál fogva most tegezni fogom Önt.

 

A Cashflow 101 társasjátékot és változatait Robert T. Kiyosaki fejlesztette ki abból a megfontolásból, hogy megtanítson minket a befektetés alapjaira. A játékban alkalmazottként kezded az életed, esetenként hibázva, abból tanulva válhatsz milliomossá, és átérezheted azt a fílinget, amilyet –legalábbis ebben az értelemben- csak a valódi gazdagság okoz. Hogyan? Eszközöket kell venned, ami még több pénzt hoz, nem pedig olyan dolgokat, amik a pénzt viszik. Rá fogsz jönni, hogy mik azok a felesleges kiadások (források), amik azt eredményezik, hogy nincs miből. Sorolhatnám tovább, de nem teszem. Nem agitálni akarlak, az élet azonban azt bizonyítja, e játék modellezi, hogy bizony más gondolkodásra van szükség. Pech! Már megint váltonom kell? Nem kell, csak, ha változást akarsz az eredményeid terén is, jelen esetben anyagi függetlenségre vágysz.

A „hagyományos mosóporokkal” ellentétben, ezt a játékot nem csak egyféleképpen lehet megnyerni, és nem csak az nyer, aki először szabadul ki a mókuskerékből. Minden résztvevő a játékon túlmutató tanulságokkal gazdagodik, pénzügyi készségeit csiszolgatja, és a spontán élvezeti értékén túl, az önbizalmát is erősíti.

Na, Hogy tetszik? Ha szeretnéd kipróbálni tehetséged, szeretnéd fejleszteni pénzügyi intelligenciádat, jelentkezz és egy Neked is megfelelő időpontban 3-6 fős társaságban garantáltan hasznosan, kellemesen fog elröppenni az a három és fél óra, amit be kell fektetned ezért.

 

Aki ezt garantálja: Láng András


  A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

 
Nincs még egyetlen hozzászólás sem!


Ajánlott link:

www.life-coach.hu


Copyright © 2007
Készítette: Dolphinet Kft.