BEMUTATKOZáS

Láng András vagyok, az AVIVA Életbiztosító Zrt. vezető tanácsadója. 1999. májusa óta vagyok a cégnél. Na persze, ahogy ez a pénzügyi szektorban gyakran előfordul én is átvészeltem egy tulajdonos- és cégnévváltozást. Részletekért kattintson az AVIVA honlapjára. Én a változásoknak csak örülhetek. Jobb cég (háttér), jobb vezetők (minden szinten), jobb befektetési alapok (szép eredmények).

Ami nem változott: 30/96 86 222 -a telefonszámom.

A szakmához -a minőség érdekében már szakma vagyunk- szükséges minden vizsgával rendelkezem. Ez egészül ki a felhalmozódott tapasztalattal. És amit nem lehet sehol az ember fejébe verni: a hozzáállás. Igyekszem maximálisan megismerni a tárgyalópartnereim szükségleteit és annak érdekében, hogy hosszú távon a szemükbe tudjak nézni, az ehhez megfelelő megoldással szolgálni.

Szeretek itt lenni. Megbecsülnek és úgy érzem, hogy valóban jót tudok okozni embereknek. Ez kevés. Ez csak akkor elégséges, ha az ügyfeleim is így látják. Akkor jó, ha szeretnek is. Itt és most leírhatják, hogy milyen tapasztalataik voltak, vannak, lesznek Mosolygás velem kapcsolatban. Ez honlap többek között azért jött létre, hogy ne én dicsérjem magam agyon (messziről jött ember azt mond, amit akar), hanem azok írják meg véleményüket, aki már ismernek.Ajánlott link:

www.life-coach.hu


Copyright © 2007
Készítette: Dolphinet Kft.