Cím: Most viszik, most viszik......gyöngyös koszorúba
Beküldés ideje: 2010-11-25 14:51:50

Основная логика пенсионной системы

(Pay As You Go, на самом деле вы-го система сразу же расходуется):

 

 Активный ток считаются уплаченными взносами трудовых доходов от массы нынешних пенсионеров. Усыпальница как пенсионеры не получают это пособие, но и приобретенные права на него, так же, как раньше, именно они имеют иждивенцев в то время старшего поколения. То есть состояние оплаты по мере вы-го пенсионной системы, с одной стороны, постоянно погашать ранее пенсионные обещания пожилых людей в сторону, с другой стороны, параллельно, устойчивый поток обещаний были сделаны конечно плательщиков трудовой жизни повышения пенсий, полученных в результате компенсационных выплат.

 

Государство в настоящее время некоторые чувствуют полную пенсию в соответствии с действующими правилами, другие не хотят, чтобы дать что-либо, в зависимости от того, как человек будет решить, будет ли 10 процентов járulékról, что в принципе свободно распоряжаться. Это оставляет смешанную систему, или просто вернуться к солидарной системе. И полный спектр того, что выход на пенсию будет. И наверняка?

 

Вы хотите, чтобы эта неопределенность продолжала жевать жвачку?

Вы хотите, чтобы следить на ежедневной основе, что он вынимает из наших карманов снова?

Вы хотите рисковать с их выхода на пенсию качества жизни?

Если нет, то пришло время планировать размер необходимых средств и начать частную пенсионную программу. Что вы ждете?

 

Это также может предоставить вам правильную помощь.Tovább

Cím: A látszat csal!
Beküldés ideje: 2010-05-07 08:35:56
 

Jó régen nem írtam. Nem lustaságból, nemtörődömségből, vagy érdektelenségből, még csak nem is azért, mert nem történt semmi. Nagyon sok minden történt, meg nem is. A hírek éppen ezért nagyon gyorsan avulnak.

Van egy pár dolog, ami állandó (a változáson túl):

  • - csak magunkra számíthatunk, ha bármi oknál fogva nem folyik be pénz a kasszánkba...
  • - kiadásaink nem apadnak el. Sőt...
  • - az érzelmeink: a félelmeink, a mohóság, a pánik...
  • - tele vagyunk paradigmákkal!
  • - továbbra is szeretnénk kevesebbet adózni...
  • - a banki kamatoknál magasabb hozamokat, (de nem akarunk ezért többletkockázatot vállalni) !?
  • - szeretnénk az egészségügyben valódi szakértelmet és ellátást...

                                                                                                                           ...soroljam még?

Fel vagyok készülve a megoldásra: 11 év szakmai tapasztalat, és az AVIVA Életbiztosító Zrt. innovatív, a piac legmodernebb szolgáltatásai segítségével.

Nobel díjas közgazdászok, neves elemzők, elemző-házak puffogtatják a prognózisaikat, de megint csak André Kostolanynak adok igazat: nem a hírek alakítják a piacokat, hanem a piacok a híreket. Bár a látszat csal!

Nekem sikerül!

  • - Igen, de... ??
  • - Nem, nem! Igen, és... ...jöjjön velem!


Tovább

Cím: Álom, vagy valóság?
Beküldés ideje: 2008-10-10 11:25:32

Álom és valóság

      ...elmélet és gyakorlat

             ...játék és cselekvés...

Mindenfelé már nem csak kósza parák, hanem valódi pánikról szólnak a hírek.

„Felelőtlen ügynökök-tanácsadók", valódi „hozzáértők", profi elemzőházak, befektetési alapkezelők prognózisai, ajánlásai bizonyultak melléfogásnak az elmúlt időszakban.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy „ilyet még nem látott a világ". Sorolhatnánk, hogy milyet. Utólag persze megint vannak, akik marha okosak. Ilyet már láttunk.

De, ha őszinték akarunk lenni, megint az az elmélet igazolódott be, hogy a legtöbben akkor akarnak csatlakozni egy-egy alaphoz, amikor már látják az eredményt. Vagyis valahol fentebb. Most aztán igazán nem lehet panasz a mélységekre: OTP háromezer-akárhány, maga a BUX a DOW JONES, a HSI, a HSCE és a többi a béka fenekénél. Valószínű megy alább.

De!!! Azoknak, akik árgus szemmel figyelik és mernek, jó beszállás lehet a közeljövőben. Ez a „közeljövő" a kulcsszó: napokban, hetekben, vagy hónapokban mérhető? Fekete pálya!!!

Aki nem akar/tud kockáztatni, az ne vágjon bele.

És mi a helyzet azokkal a kis befektetőkkel, megtakarítókkal, akik valamilyen cél, például nyugdíjuk megteremtése okán, vagy gyermekük életkezdése miatt kezdtek el hónapról-hónapra félretenni? Egyik szemük sír, másik nevet: ugyanis UL, azaz unit-linked, magyarán befektetési egységhez kötött életbiztosítások új befizetéseinél az történik, hogy amikor a befektetési egységek árfolyama csökken, a költségelvonás kvázi drágul mert a biztosító azért, hogy egy adott költségnemnél konkrét forinthoz jusson, több darab egységet von el, az új befizetéseknél azonban ez jótékonyan azt eredményezi, hogy ugyanakkora összeg befizetése mellett több darab egységet vásárolunk.

A főbiztosításhoz kapcsolt, „mellényzseb"-nél, például a PORTFOLIÓ PLUSZ-nál nincs darabszám csökkenés, csak be-ki-átmozgatásnál.

Van kérdése?Tovább

Cím: Nem éri meg!
Beküldés ideje: 2007-12-06 09:47:01
 

Nem éri meg. Ezzel a címmel egy ismert újság hasábjain jelent meg egy sajnos nagyon is igaz cikk. Egy ügyfelem (egy partnerem) segítségével sikerült találkoznom a hölggyel, aki a cikket írta. A beszélgetésre invitálásnak nem a cikk cáfolata volt a célja, hanem hogy lássa, hogy lehet ezt másképp. Ő úgy tervezte, hogy 20 perc alatt lezavarja ezt a randit.

(Mert megígérte közös ismerősünknek, hogy leül velem.) de valahogy úgy alakult, hogy egy óra múlva a férjét nyugtatta telefonba „Nyugi, majd megyek.") Ha sikerül elérnem talán ő is ír ide néhány sort.

TovábbAjánlott link:

www.life-coach.hu


Copyright © 2007
Készítette: Dolphinet Kft.